Beste bloemschikkers,

De werkgroep ZNK Bloemschikken is zeer positief verrast over de grote interesse voor deelname aan de drive-thru-wedstrijd op zondag 1 november.

De wedstrijd plaatsvindt in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder, Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik. Het voldoet aan al onze wensen. Vanaf vele plaatsen in de regio's Zuid, Oost en West is Waspik al in een uur te bereiken. Het centrum ligt dicht bij de snelweg en niet te vergeten, we krijgen alle medewerking van de locatie om er een mooi evenement van te maken volgens de COVID-richtlijnen.

Zoals aangekondigd is het hoofdthema van de wedstrijd Halloween en voor de vier subthema's hebben wij ons laten inspireren door de omgeving en de geschiedenis van Waspik. En ............
Jij mag kiezen!  Lees de beschrijvingen in het wedstrijdreglement. Zie bijlage.

Gezien het grote aantal geïnteresseerden gaan we de deelnemers verdelen in drie groepen met, om in de Halloween sfeer te blijven, de namen: Pompoen, Spinnenweb en Vogelverschrikker. De indeling in deze groepen vindt plaats op basis van jouw antwoorden op het inschrijfformulier. In elke groep zullen twee prijzen worden uitgereikt, de eerste prijs en een Uitblinkers/Originaliteit prijs. Voor iedereen is er natuurlijk een certificaat van deelname met daarop de beoordeling, tips en tops van de jury.

Het inschrijven voor de wedstrijd is begonnen en de eerste 40 aanmeldingen zijn zeker van deelname aan de wedstrijd, de overige aanmeldingen komen op de reservelijst te staan. Hier een link: Inschrijfformulier Drive-Thru-Bloemschikwedstrijd
Let op! Jouw aanmelding is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld. Zodra wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, krijg je binnen 2 dagen een reactie met daarin de gegevens om de inschrijfkosten €7,50 over te maken. De inschrijving sluit op maandag 12 oktober.

Het verloop van de wedstrijd:
Per tijdslot worden er drie deelnemers ontvangen. Dit tijdslot duurt 40 minuten waarvan 5 minuten zijn voor het opstellen van het werkstuk en 5 minuten voor het leegruimen van de presentatietafel. Elke deelnemer krijgt een eigen presentatietafel die op minimaal 1,5 m afstand van de andere tafels staat. Je krijgt een kopje koffie of thee met iets lekkers aangeboden en neemt vervolgens plaats naast je werkstuk. De jury komt langs en heeft per deelnemer 10 minuten om interactief het werkstuk te beoordelen. Er worden twee jureer ruimten ingericht waardoor we telkens in de gelegenheid zijn om de ruimten te ontsmetten.

Eventuele begeleiders kunnen in het foyer plaats kunnen nemen. Zij kunnen koffie en thee bestellen bij de bar van het centrum.

Aangezien sommige mensen van ver komen, zijn we in gesprek met Den Bolder over het bieden van een lunch. Tevens wordt er nagedacht over hoe deze dag tevens een inspiratiedag kunnen laten zijn voor de thuisblijvers. Deze informatie volgt nog.

Alle informatie over de Drive-thru-bloemschikwedstrijd staat op de website www.bloemschikken.groei.nl/zuid