Kerstdemonstratie 2019 op 16 december

Birgit Davids kan de kerstdemo niet geven maar we hebben via Birgit een goede vervanger gevonden die  de demonstratie bloemschikken verzorgt voor de kerst.

Ben Clevers, erkend bloemsierkunstenaar, internationaal meesterbinder en bloemarrangeur maakt voor ons in 2 uur 10 mooie kerststukken.
Na afloop van de demonstratie worden de gemaakte stukken, aangevuld met extra kerststukken verloot.

Tijdens de demonstratie maakt hij zijn creaties die hij al zover heeft voorbereid dat er in korte tijd een compleet werkstuk ontstaat.

Tijdens het maken zal hij meer vertellen over zijn werkwijze, over de materialen die hij gebruikt en over de achtergronden van het werkstuk.
Hij zal een variatie in stijl, vorm en techniek laten zien.

Ben is een nieuwsgierig arrangeur.
Elke stijl heeft zijn charme en voor geen enkele stijl of trend sluit hij zich af.
Hij wil zijn kennis en enthousiasme graag op anderen overbrengen.
Een uitgesproken voorkeur heeft hij voor vernieuwing en artistieke creaties met plantaardige en niet-plantaardige materialen.

Hij geeft regelmatig workshops en demonstraties in binnen-  en buitenland en is gastdocent bij de Floral Academy.
In samenwerking met een groot aantal verschillende bedrijven maakt hij bloemversieringen voor evenementen en bekendheden bijvoorbeeld voor het Koninklijk Huis.
Zie verder www.leavesprojects.com

Datum: 16 december