Dinsdag 21 april: 'De Levende Tuin', presentatie door Frank Schepers

van kwekerij ‘Schepers groen ..inspirerende tuinen’
Freek werkt als hovenier, tuinontwerper en kweker volgens het ‘levende tuin- principe’ met veel aandacht voor kleur en diversiteit, een eigen stukje natuur om je heen.
Een levende tuin is een heerlijke plek  voor mens en dier.
Er zijn nogal wat tuinen met te veel bestrating.
Vanuit de Vereniging van hoveniers en groenvoorzieners is een aantal jaren geleden een beweging op gang gekomen om groenere tuinen te krijgen en de bio diversiteit te bevorderen.
Een goed aangelegde beplanting  kan naast plezier aan je tuin ook leiden tot energiebesparing, minder wateroverlast en het verbetert de luchtkwaliteit. Bloemen, planten en bomen zorgen voor insecten , insecten voor vogels en vogels weer voor andere dieren.

Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: ‘De Roef’, Pastoor Geertmanstraat 17 te Enschede